Vores historie

Mere end bare et supermarked

et madmekka i hjertet af nordhavn

Vi er et madmekka for både store og små indkøb, men også når man skal mødes med venner eller familie til lidt god vin og lækker mad.

BUTIKKEN

Ligesom de omkringliggende butikker, madsteder og boliger, er MENY Nordhavn opsat på altid at sætte nytænkning, bæredygtighed og kvalitet i fokus.
Det kommer til udtryk i vores sortiment, der spænder fra økologiske og lokale varer, til nye produkter fra danske iværksættere og dine velkendte favoritter.
Gå på opdagelse i vores afdelinger og bliv inspireret, når vi præsenterer vores afdelinger, dygtige afdelingsledere og købmand Mikael Lindegaard Kristiansen.

MENY Nordhavn Butikken
MENY Nordhavn billede af købmanden

KØBMANDEN

Mikael er han købmand i MENY Nordhavn. Han har derfor en helt særlig forståelse for den forandring hele området har gennemgået og det afspejles også i butikken.

HISTORIE

I starten af 1900 tallet var bygningen, hvor vi holder til hovedsæde og produktionshus for metalvarer- og våbenfabrikken Compagnie A/S. Bygningen er kendt for den røde facade, og kaldes i folkemunde for Riffelsyndikatet.

Under 2. verdenskrig, i sommeren 1944 saboterede modstandsbevægelsen bygningen, og Compagnie blev tvunget til at forlade bygningen.

Riffelsyndikatet blev genopbygget til erhverv og beboelse, og i dag deler vi den ikoniske røde bygning med kapitalfonden NREP, der har 1. sal.

Foto: Frihedsmuseet

MENY Nordhavn historisk billede af efterkrigstiden
MENY Nordhavn billede af byområde

Byområde

Hele Nordhavnsområdet har gennemgået en udvikling fra forladt industriområde til en levende bydel.

Det nye Nordhavn er kendt som fremtidens bæredygtige by, og selvom området er en blanding af industrikvarter, erhverv og boliger, så er der rig mulighed for at udforske Nordhavns små perler, der består af butikker, caféer, boghandlere, showrooms og studios.

MENY Nordhavn billede af månedens Østerbrobutik

Fokus på bæredygtighed

Mikael har som købmand i MENY Nordhavn fokus på at skabe et bæredygtigt miljø.

I 2017 blev den nordhavnske fabrikshal moderniseret og energioptimeret - så overskudsvarmen fra slagterafdelingens kølemaskine bruges til at opvarme brugsvandet. I dag er der installeret en nyere og endnu grønnere løsning, der generer nok genbrugsenergi til at kunne videresende det tilbage til Hofor.

I MENY Nordhavn sættes der derudover ind mod at undgå madspild og forhandle lokale og økologiske varer.

 

ERHVERVSKONTO I MENY NORDHAVN

Virksomheder og selvstændige erhvervsdrivende kan nu få en erhvervskonto i MENY Nordhavn. Det betyder, at der bl.a. kan opnås gode priser på frokostordninger, vingaver til medarbejdere og kunder.
Derudover er der fordele så som:
  • Månedlig faktura – slip for at drukne i kvitteringer!
  • Mængderabatter – frokostretter fra delikatessen, kontorartikler, kaffe, øl og vin – hvad end du har brug for!
  • 30 dages kredit – køb nu, betal senere!
  • Indkøb lokalt – anskaf alt til matriklen og kontoret lokalt her i 2150 Nordhavn!
Kontakt os og få en snak om de mange særlige fordele, din virksomhed kan opnå med en erhvervskonto!
MENY Nordhavn historisk billede af efterkrigstiden

Job i MENY Nordhavn

Vi er konstant på udkig efter kvalificerede og engagerede medarbejdere, som har lyst til at være med på holdet. I MENY er vi alle MADarbejder, hvilket betyder, at vi taler, ånder og lever for mad, gode råvarer og kundeoplevelser i særklasse.

FØLG OS PÅ
SOCIALE MEDIER

Hold dig opdateret på gode tilbud og deltag i konkurrencer med eksklusive præmier. Vi deler også spændende nyheder og vigtig information.