Vin

Gå på opdagelse i byens bedste udvalg

MAD UD AF HUSET

Tag med til festen som gæsten og bestil MENY ud af huset, f.eks. brunch, tapasplatter, stjerneskud, smørrebrød, 2- og 3-retters menuer, mortensaften-, jule- og nytårsmenu.

MENY Nordhavn vin afdelingschef

Vin

I vores vinafdeling kan du glæde dig til gode tilbud på vine, der passer til årstiden, klassiske vine fra gode årgange og nye vine, der forhåbentlig vil udvide din horisont og give dig nye favoritter.

 

Hver fredag er du velkommen, når Michael og jeg skænker smagsprøver på udsøgte vine – og vil du have indflydelse på vores sortiment, så er vi åbne for idéer og forespørgsler.

 

Tilmeld dig også MENY Nordhavns vinklub, og få gode råd og inspiration på mail.

Brian, vinchef

Vores vinklub

Vi sende vores vinklub nyhedsbrev 2 gange om måneden

BUTIKKEN

Ligesom de omkringliggende butikker, madsteder og boliger, er MENY Nordhavn opsat på altid at sætte nytænkning, bæredygtighed og kvalitet i fokus.
Det kommer til udtryk i vores sortiment, der spænder fra økologiske og lokale varer, til nye produkter fra danske iværksættere og dine velkendte favoritter.
Gå på opdagelse i vores afdelinger og bliv inspireret, når vi præsenterer vores afdelinger, dygtige afdelingsledere og købmand Mikael Lindegaard Kristiansen.

MENY Nordhavn Butikken

FØLG OS PÅ
SOCIALE MEDIER

Hold dig opdateret på gode tilbud og deltag i konkurrencer med eksklusive præmier. Vi deler også spændende nyheder og vigtig information.