Spiritus

Premium spiritus til dine favorit cocktails

MAD UD AF HUSET

Tag med til festen som gæsten og bestil MENY ud af huset, f.eks. brunch, tapasplatter, stjerneskud, smørrebrød, 2- og 3-retters menuer, mortensaften-, jule- og nytårsmenu.

MENY Nordhavn vin og spiritus afdelingschef

Spiritus

I vores spiritusafdeling kan du finde alt, hvad du skal bruge til at mixe dine yndlings cocktails. Vil du udfordre din indre bartender, har vi ofte nye opskrifter liggende til inspiration.

 

I MENY Nordhavn synes vi, det er vigtigt, at alle kan være med til festlighederne – uanset om man drikker alkohol eller ej. Derfor har vi også et stort udvalg af alkoholfrie alternativer, der kan bruges til mocktails.

 

Kig forbi spiritusafdelingen når du mangler ingredienserne til din favoritdrink, eller når vi holder smagning.

Brian, vinchef

HISTORIE

I starten af 1900 tallet var bygningen hvor vi holder til, hovedsæde og produktionshus for metalvarer- og våbenfabrikken Compagnie A/S. Bygningen er kendt for den røde facade og kaldes i folkemunde for Riffelsyndikatet.

Under 2. verdenskrig, i sommeren 1944 saboterede modstandsbevægelsen bygningen, og Compagnie blev tvunget til at forlade bygningen.

Riffelsyndikatet blev genopbygget til erhverv og beboelse og i dag deler vi den ikoniske røde bygning med kapitalfonden NREP, der har 1. sal.

Foto: Frihedsmuseet

Historien om MENY Nordhavn

FØLG OS PÅ
SOCIALE MEDIER

Hold dig opdateret på gode tilbud og deltag i konkurrencer med eksklusive præmier. Vi deler også spændende nyheder og vigtig information.