Slagter

Det bedste sæsonrelevante kød

MAD UD AF HUSET

Tag med til festen som gæsten og bestil MENY ud af huset, f.eks. brunch, tapasplatter, stjerneskud, smørrebrød, 2- og 3-retters menuer, mortensaften-, jule- og nytårsmenu.

MENY Nordhavn slagter afdelingschef

Slagter

I slagterafdelingen finder du perler fra det lokale pølsemageri, et stort udvalg af økologisk kød og prisvindende bøffer.

 

Alle udskæringer bliver behandlet, så kødets kvalitet træder bedst muligt i karakter – i vores modningsskab finder du f.eks. svinekam, smørbøffer og sashi-kød. Og du bestemmer helt selv, hvordan din bøf skal skæres, eller mørbrad skal pudses.

 

Så kig forbi slagterafdelingen, når hverdagen kalder på selvforkælelse, eller weekenden skal smage af lidt mere.

Karina, slagter- og delikatesseleder

BUTIKKEN

Ligesom de omkringliggende butikker, madsteder og boliger, er MENY Nordhavn opsat på altid at sætte nytænkning, bæredygtighed og kvalitet i fokus.
Det kommer til udtryk i vores sortiment, der spænder fra økologiske og lokale varer, til nye produkter fra danske iværksættere og dine velkendte favoritter.
Gå på opdagelse i vores afdelinger og bliv inspireret, når vi præsenterer vores afdelinger, dygtige afdelingsledere og købmand Mikael Lindegaard Kristiansen.

MENY Nordhavn Butikken

FØLG OS PÅ
SOCIALE MEDIER

Hold dig opdateret på gode tilbud og deltag i konkurrencer med eksklusive præmier. Vi deler også spændende nyheder og vigtig information.